mam pytanie do użytkowników CK 200 czy wpina się go do instalacji głośnikowej radia samochodowego czy może sam posiada wbudowany głośnik. Niestety na stronie noki nie jest to dokładnie opisane, a nawet sugeruje opis że ma wbudowany głośnik. Czy montaż jest skomplikowany- czytaj czy da się zrobić to samemu laikowi -czy jednak trzeba poprzez jakiś serwis ?
[O2] depress clutch ,taki komunikat mi wyświetla się pomocy
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] depress clutch ,taki komunikat mi wyświetla się pomocy
Koledzy pomożcie mi ,nie mogę odpalić samochodu ,na szczęscie to mi się stało na podwórku, na komputerze pokazuje mi komunikat ''depress clutch'' ,nie ma wątku o tym nigdzie ,wiec proszę o pomoc was? :cry:
-
Komentarz
-
Komentarz
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
ale kumulacja :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
dobrze, że tu zajrzałem :diabelski_usmiech a nóż widelec łyżka bym codziennie kilku sztuk nie uruchomił :bajer
Komentarz
-
Temat do zamknięcia
Tak na luzie chciałem zapalić i stąd ten komunikat ,przekręcam kluczykiem a tu nic. Dobra sprawa w sumie że bez wciśniętego sprzęgła nie odpali
Człowiek nie przyzwyczajony jest do tych wynalazków. Dzięki wam bardzo
Komentarz
-
Odrobisz :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Instrukcja obsługi , trochę daleko bo strona 109 :szeroki_usmiech ... chyba , że jest gdzieś wcześniej :lol:Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
fermik, nauka czytaniaZamieszczone przez fermikTrzeba było szybko rozwiązać problem
instrukcji :wink:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
Komentarz